Acasă Uncategorized Renault pregateste un model asemanator cu Dacia Duster, dar mai dotat

Renault pregateste un model asemanator cu Dacia Duster, dar mai dotat

DISTRIBUIȚI

95601 – 08112010 – Renault dezvoltă în această perioadă un viitor crossover compact care urmează să intre în gama producătorului francez. Acesta va fi construit pe platforma lui Nissan Juke, dar va fi ceva mai mare în dimensiuni, urmând să se încadreze perfect la acest capitol între Juke şi Qashqai. În aceste condiţii, modelul Renault ar putea deveni un frate de nivel mai ridicat al lui Dacia Duster, urmând să atragă clienţii care nu sunt mulţumiţi de ideea low-cost promovată de modelul românesc, transmite Automarket.

Deocamdată, numele codat al modelului Renault este X87 şi va deveni înlocuitorul mai mic al SUV-ului Koleos, model care nu s-a ridicat la pretenţiile de vânzări ale constructorului francez. 

Crossover-ul Renault va fi prezentat sub formă de concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2011, urmând să fie caracterizat la capitolul design de liniile care ţi-au făcut debutul pe recent-lansatul prototip DeZir. Versiunea de serie va fi prezentată în 2012, urmând ca modelul să fie produs, cel mai probabil, la uzina Renault din Valladolid, acolo unde francezii vor produce şi varianta de producţie a modelului electric Twizy Z.E. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.