Acasă Uncategorized Roman: Primaria Roman, nominalizata pentru titlul de „Primaria verde”

Roman: Primaria Roman, nominalizata pentru titlul de „Primaria verde”

DISTRIBUIȚI

95927 – 18112010 – Primăria Municipiului Roman a fost nominalizată la categoria „Primăria verde” în cadrul Galei premiilor Revistei InfomediuEuropa, din acest an. Nominalizarea s-a făcut pentru iniţierea proiectului de amplasare a microhidrocentralei pe râul Moldova, iar recomandarea pentru premiere a fost realizată de Agenţia de Protecţia Mediului Neamţ.

„La nivel naţional a fost realizată o selecţie de proiecte pe mai multe categorii. La una dintre acestea este nominalizată şi Primăria Roman cu proiectul ‘Amplasarea unei microhidrocentrale pe râul Moldova’. Sper să ne clasăm pe unul dintre cele trei locuri fruntaşe la nivel naţional. Ar fi o mare mândrie pentru oraş, pentru echipa care a lucrat şi, de ce nu, şi pentru mine. Îndemnăm pe această cale pe toţi romaşcanii să voteze pentru Primăria Roman pe site-ul www.infomediu.eu”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu, citat de Administratie.ro.

Campania se va încheia pe 22 noiembrie, iar criteriul de stabilire a primăriei fruntaşe va fi dat de centralizarea tuturor voturilor. Contracandidaţii Primăriei Roman în acest concurs sunt: Primăria Botoşani cu proiectul „Plan integrat zona de acţiune urbană- 5 proiecte individuale pentru rezolvarea problemelor legate de modernizarea oraşului Botoşani”; Primăria Sectorului II Bucureşti cu „Utilizarea energiei solare pentru alimentarea cu energie electrică pentru consumul propriu al unor obiective de interes public din sectorul 2”; Primăria Titu cu proiectul „Sistem de iluminat public stradal cu ajutorul energiei verzi” şi Primăria Tulcea – „Reconstrucţia ecologică a lacului Ciuperca a municipiului Tulcea”. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.