Acasă Uncategorized Timisoara: Protest la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Timisoara: Protest la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

DISTRIBUIȚI

95840 – 16112010 – Un protest spontan a izbucnit, marţi dimineaţă, în Timişoara. Zeci de angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” au ieşit în curtea unităţii pentru că nu şi-au mai primit salariile de câteva luni. Protestatarii ameninţă că nu vor renunţa la protest până nu îşi vor primi banii, transmite Antena 3.

40 de angajaţi, asistente, infirmiere şi doctori, au ieşit, marţi, în curtea spitalului, unde au scandat „Vrem salarii”.

Potrivit liderului de sindicat din cadrul Spitalului „Victor Babeş”, Monica Pop Demian, angajaţii trebuiau să primească salariile luni, însă banii nu au sosit.

„Ieri am avut zi de salariu, nu am primit niciun ban. Bani spitalul nu are. Domnul director a ieşit acum câteva minute şi a spus că va face presiuni pentru că noi nu avem contract cu CAS”, a spus Monica Pop Demian.

Liderul sindical a mai precizat că o treime din angajaţi lucrează, iar restul participă la protest. Totodată, ea a anunţat că astfel de acţiuni vor avea loc şi în zilele  următoare până când salariaţii îşi vor primi bani. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.