Acasă Uncategorized Ungheni, Republica Moldova: A fost identificat un sediu pentru Consulatul României la...

Ungheni, Republica Moldova: A fost identificat un sediu pentru Consulatul României la Ungheni

DISTRIBUIȚI

95662 – 10112010 –  La Ungheni, a fost identificat un edificiu pentru Oficiul consular al României, transmite Agenţia DECA-press, preluată de Prompt Media. Guvernul moldovean a achiziţionat în acest sens un imobil chiar în centrul oraşului, pe strada Mihai Eminescu, iar lucrările de renovare a sediului sunt în toi. Preşedintele raionului Ungheni, Ion Harea, spune că Oficiul Consular al României, după cum au asigurat autorităţile române, ar trebui să-şi deschidă uşile pentru solicitanţi până la sfârşitul anului curent. 

Acum două luni, ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurcă, aflându-se într-o vizită la Ungheni, spunea, referiritor la deschiderea Oficiului Consular, că “este un gest pe care România, în colaborare cu autorităţile din Republica Moldova, îl face la adresa cetăţenilor din Ungheni”. 

Oficiul Consular din Ungheni va presta tot spectrul de servicii consulare, inclusiv obţinerea vizelor şi a permiselor de mic trafic la frontieră.  

La 9 iulie a.c., au fost deschise oficii consulare româneşti la Bălţi şi Cahul, iar la 8 octombrie, la Iaşi, a fost inaugurat un Consulat al Republicii Moldova. –www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.