Acasă Uncategorized Vaslui: Consiliul Judeţean Vaslui nu are bani pentru salariile celor 5.000 de...

Vaslui: Consiliul Judeţean Vaslui nu are bani pentru salariile celor 5.000 de angajaţi

DISTRIBUIȚI

96196 – 26112010 – Consiliul Judeţean Vaslui nu dispune de fonduri pentru plata salariilor pentru luna noiembrie ale celor 5.000 de angajaţi, Preşedintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, a declarat joi că dacă nu se vor primi de la Guvern aproximativ 8 milioane de lei, atunci va fi nevoit să trimită în şomaj toţi angajaţii.

„Asta este soluţia la care vom recurge. Nu avem bani. La rectificarea bugetară din luna august Guvernul a luat din bugetul Consiliului Judeţean Vaslui suma de 8 milioane de lei, la care se mai adaugă alte 12 milioane de lei tăiate direct de la cele 86 de primării din judeţul Vaslui. Dacă am primi măcar 8 milioane de lei am putea să plătim salariile, astfel încât să nu blocăm activitatea”, a spus Vasile Mihalachi, citat de Administratie.ro.

De asemenea, CJ Vaslui nu a avut bani pentru decontarea lucrărilor efectuate pe unele tronsoane de drum din judeţ, instituţia fiind acţionată în instanţă de mai multe societăţi de construcţii. Constructorii sunt nemulţumiţi şi afirmă că nu îşi mai pot desfăşura activitatea din cauză că au intrat în colaps financiar. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.