Acasă Uncategorized Alba Iulia: Zilieri la primărie

Alba Iulia: Zilieri la primărie

DISTRIBUIȚI

96594 – 10122010 – Modul cum au înţeles guvernanţii reducerile de personal din primării şi blocarea posturilor vacante a început să devină o adevărată problemă. Exemplu concludent este Primăria comunei Stremţ din judeţul Alba unde se angajează funcţionari cu ziua pentru a putea face faţă noianului de hărti pe care administraţia trebuie să le învârtă.

Personalul redus pe care îl are la administraţia publică din comuna Stremţ  l-a obligat pe primarul Traian Popa să angajeze funcţionari cu ziua. Acesta a afirmat că salariile foarte mici, corelate cu un volum de muncă tot mai mare au făcut ca numărul personalului din administraţia public să scadă din ce în ce mai mult.

Administraţia publică locală Stremţ are în prezent nouă angajaţi, dintre care şapte sunt în aparatul propriu al primăriei.

Pentru a suplini lipsa secretarei, plecată în concediu prenatal, a contabilei, a agentului agricol şi a unui alt funcţionar, ieşiţi toţi la pensie, primarul a angajat cu ziua patru tineri din comună absolvenţi de studii superioare. Primarul a recurs la această soluţie din cauză că Guvernul menţine în continuare posturile bugetare blocate, nefiind posibilă opţiunea unui loc de muncă sigur în cadrul primăriei sau salarii decente. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.