Acasă Uncategorized Albiţa, Iaşi: Citroen C5 confiscat în Biroul Vamal de Frontieră Albiţa pentru...

Albiţa, Iaşi: Citroen C5 confiscat în Biroul Vamal de Frontieră Albiţa pentru contrabandă cu ţigări

DISTRIBUIȚI

96953 – 24122010 – Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră  Albiţa împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Postului Vamal Leuşeni (din Republica Moldova), au confiscate un automobil Citroen C5, în valoare de aproximativ 8.080 euro, care transporta în locaşuri special amenajate 1.909 pachete de ţigarete.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de  22 decembrie 2010, în jurul orelor 19.30, la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, pe sensul de intrare în ţară. În urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 1.459 pachete de ţigarete marca “LM” şi 450 pachete de ţigarete marca “Winston”  de provenienţă moldovenească. Ţigaretele erau ascunse în locaşuri special amenajate în praguri, în rezervorul de combustibil, în bara din spate deasupra roţilor din spate şi sub faruri.

Conform legislaţiei în vigoare, inspectorii vamali au procedat la sancţionarea contravenţională a şoferului cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. Autoritatea vamală a confiscat întreaga cantitate de ţigări şi autoturismul deoarece avea modificări structurale destinate trecerii frauduloase a frontierei de stat a ţigărilor de contrabandă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.