Acasă Uncategorized Bistriţa: Consiliul Local Bistriţa interzice vânzarea drogurilor

Bistriţa: Consiliul Local Bistriţa interzice vânzarea drogurilor

DISTRIBUIȚI

96521 – 08122010 – Consilierii locali din Bistriţa pregătesc un proiect de hotărâre prin care Consiliul Local să interzică vânzarea drogurilor în oraş. Anunţul a fost făcut, miercuri, de primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu (PSD), care a anunţat că măsura are caracter preventiv fiindcă, în prezent, în oraş nu există niciun magazin în care să fie comercializate droguri sau plante etnobotanice.

„Nu avem înregistrat niciun astfel de magazin. A fost o încercare, dar i s-a refuzat autorizaţia. Eu am dat o dispoziţie să fiu anunţat imediat ce apar astfel de situaţii”, a spus Creţu.

El a explicat că problema este complicată pentru că drogurile se vând sub diferite forme.

„Nu putem să spunem că interzicem substanţa X sau substanţa Y. Am înţeles de la cei care se ocupă de combaterea acestui fenomen că vin sub forma unor pliculeţe de ceai, ţigări şi tot felul de alte bunuri care par nepericuloase, dar ne vom ocupa de problema respectivă astfel încât să protejăm şi să limităm consumul de droguri în şcoli fiindcă suntem informaţi că există acest consum. Traficul de droguri nu poate fi lăsat doar pe seama poliţiei locale”, a adăugat primarul Bistriţei. www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.