Acasă Uncategorized Bruxelles: Spectacol în memoria lui Adrian Păunescu la Bruxelles

Bruxelles: Spectacol în memoria lui Adrian Păunescu la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

96470 – 07122010 – Un spectacol extraordinar de cinema, muzica si poezie in memoria lui Adrian Paunescu va fi organizat pe 9 decembrie la Bruxelles de către Arthis – Casa de Cultura Belgo-Romana din Bruxelles, Asociatia Pro Familia si Asociatia Initiativa 2003, transmite Romanian Global News.

Manifestarea, primul turneu european de promovare a initiativei ecologiste din Romania, organizat de Lavinia Sandru, se va derula sub titulatura „Manifest pentru sanatatea Pamantului” si va fi sustinut de Felicia Filip, Andrei Paunescu, Cornel Diaconu – realizatorul filmului «Te salut generatie-n blugi» – si Floarea Calota.

In urma cu cativa ani, Arthis primea in Belgia, la La Panne si la Bruxelles, turneul Callatis Euro-Tour, un spectacol de muzica, sunet si lumina care a incantat publicul roman si belgian. Turneul Eco Euro – Tour  se bazeaza pe acelasi principiu, inspirandu-se dintr-un poem al regretatului poet Adrian Paunescu.

Acest eveniment este o pledoarie pentru sanatatea planetei noastre si un spectacol in memoria lui Adrian Paunescu. Artisti, realizatori si membri ai familiei poetului au conceput un spectacol complex plin de sensibilitate avand la baza filmul «Te salut generatie-n blugi», realizat de binecunoscutul regizor, Cornel Diaconu.

Vocea sopranei Felicia Filip va demonstra inca o data ca valorile au atras intotdeauna alte valori si ca artistii, prin arta lor, au ocazia de a transmite mesaje importante umanitatii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.