Acasă Uncategorized Bucuresti: Angajaţii nu se aşteaptă să pimească bonusuri de Sărbători de la...

Bucuresti: Angajaţii nu se aşteaptă să pimească bonusuri de Sărbători de la angajatori

DISTRIBUIȚI

96417 – 06122010 – In contextul actualei situatii economice angajatii sunt, in continuare, sceptici in ceea ce priveste recompensarea lor de catre angajatori, cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

Un ultim sondaj efectuat pe BestJobs.ro, pe un esantion de 5.192 utilizatori activi, a relevat ca asteptarile romanilor, in ceea ce priveste perioada Sarbatorilor de iarna, au scazut dramatic, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008.

Daca in anul 2008, anul de debut al crizei economice, peste 38% dintre romani se asteptau sa fie rasplatiti de Sarbatori cu o prima sau un bonus, in acest an doar un procent de 24% a aratat aceeasi incredere.

Peste 75% dintre angajati considera ca anul acesta nu vor primi niciun bonus de Sarbatori.

Totusi, de partea cealalta a baricadei, managerii si responsabilii HR sunt un pic mai increzatori, 47% dintre acestia afirmand ca sunt dispusi sa ofere de Craciun un bonus in bani, vouchere sau produse platite de companie, angajatilor, in timp ce peste 52% nu vor acorda niciun fel de prime.

Rezultatele sondajului releva faptul ca barbatii sunt mai optimisti in ce priveste bonusurile pe care le vor primi anul acesta din partea angajatorilor, decat femeile (58%, respectiv 42%). De asemenea, cei mai negativisti in privinta bonusului sunt persoanele cu studii postuniversitare si MBA (38%, respectiv 22%). www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.