Acasă Uncategorized Bucureşti: Asta da curaj: Sorin Oprescu vrea ca Jocurile Olimpice de vară...

Bucureşti: Asta da curaj: Sorin Oprescu vrea ca Jocurile Olimpice de vară din 2020 să aibă loc la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

96616 – 13122010 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, intentioneaza sa faca demersurile necesare pentru ca Jocurile Olimpice de vara din 2020 să se desfăşoare la Bucuresti. Oprescu a comandat un studiu de fezabilitate necesar, iar rezultatele au fost mulţumitoare. Potrivit cotidianului Naţional, Oprescu are de gand sa depuna candidatura Bucurestiului in luna martie 2011. Aşadar, pentru a-si vedea visul indeplinit, Bucurestiul trebuie sa se schimbe total la fata in urmatorii 19 ani.

 

 

 

 

 

 

 Prima conditie pentru organizarea Jocurilor Olimpice la Bucuresti ar fi consturirea unui stadion modern, de cel putin 15.000 de locuri, cu pista de atletism, in centrul Capitalei, şi un altul mai mic, in zona Prelungirea Ghencea.De asemenea, consultantii sustin ca Sala Polivalenta ar trebui transformata total, intr-o sala de competitii.

Problemele mai grave, care transorma acest proiect intr-unul utopic, sunt legate de infrastructura Capitalei. Cel putin 6.000 de locuri noi de parcare sunt necesare, transportul in comun trebuie modernizat, iar sistemul sanitar trebuie imbunatatit si el.

Costul total al investitiilor ar fi de şase – şapte miliarde de euro, dar Oprescu se bucura deja de sprijinul unor foste mari glorii atunci când vine vorba de astfel de proiecte. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.