Acasă Uncategorized Bucureşti: Conducerea PSD pregăteşte suspendarea lui Mircea Geoană

Bucureşti: Conducerea PSD pregăteşte suspendarea lui Mircea Geoană

DISTRIBUIȚI

96503 – 08122010 – Conducerea PSD a convocat, miercuri, la Sinaia, o sedinta restransa a Biroului Permanent. Surse din partid au declarat ca se pregateste suspendarea lui Mircea Geoana, transmit televiziunile de ştiri.

Potrivit surselor citate, Victor Ponta ar urmari, la sedinta Biroului Permanent, identificarea unui curent majoritar pentru a forta un vot, la o sedinta oficiala, pentru sanctionarea lui Geoana din cauza declaratiilor fostului sef al PSD pe care le-a postat recent pe blogul personal.

 

 

 

Geoana l-a acuzat pe Ponta ca, in timpul dezbaterilor electorale din 2009, l-a sfatuit sa minta despre vizita pe care a facut-o la Sorin Ovidiu Vintu.

De altfel, aceste declaratii ale lui Geoana au incins unele spirite din PSD. Un grup de 26 de membri ai partidului au transmis o scrisoare deschisa catre Mircea Geoana, in care este acuzat ca minte in legatura cu vizita la Vintu.

Scrisoarea se numeste „Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?” si a fost semnata de lideri ai PSD, precum deputatii Viorel Hrebenciuc, Nicu Banicioiu, Mircea Dusa, Radu Moldovan, Florin Iordache, Valeriu Zgonea, dar si europarlamentarii Corina Cretu si Catalin Ivan.

In replica, Geoana a sustinut marti seara, ca tot ceea ce s-a afirmat in scrisoarea deschisa a liderilor PSD reprezinta „minciuni de la un capat la altul”, precizand ca tot ce a afirmat in interviul de pe blog este si ramane valabil.

Potrivit statutului, Geoana poate fi sanctionat cu suspendarea din functie pe timp limitat, ceea ce nu atrage de drept retragerea sprijinului politic pentru functia de presedinte al Senatului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.