Acasă Uncategorized Bucureşti: Conferinţă dedicată elaborării strategiei de formare a viitoarelor generaţii de ingineri

Bucureşti: Conferinţă dedicată elaborării strategiei de formare a viitoarelor generaţii de ingineri

DISTRIBUIȚI

96508 – 08122010 – Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (CNCSIS) impreuna cu Academia de Stiinte Tehnice si Consortiul Universitatilor Tehnice organizeaza pe 9 decembrie 2010, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, prima conferinta nationala cu tema “Educatia si formarea generatiilor viitoare de ingineri”.

Printre participanti se regasesc membri ai Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, rectori ai universitatilor tehnice, membri ai mediului economic si de afaceri.

“Prin aceasta dezbatere ne propunem definirea directiilor de actiune pentru elaborarea strategiei de formare a viitoarelor generatii de ingineri in concordanta cu cerintele noii societati a cunoasterii. Trebuie sa avem in vedere faptul ca societatea in care traim este in permanenta transformare si ca este de datoria noastra, a celor ce ne dorim sa traim intr-o societate mai buna si mai performanta, sa ne adaptam continuu acestor schimbari.” a declarat prof. dr. ing. Ioan Dumitrache, presedintele CNCSIS. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.