Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputaţii UDMR, nemulţumiţi că “una s-a decis în coaliţie şi alta...

Bucureşti: Deputaţii UDMR, nemulţumiţi că “una s-a decis în coaliţie şi alta s-a stabilit în şedinţa de guvern”

DISTRIBUIȚI

96467 – 07122010 – Plenul Camerei Deputaţilor a fost intrerupt marti pentru desfasurarea acestei sedinte a grupului parlamentar al UDMR, membrii Uniunii fiind nemultumiti de forma indemnizatiei de crestere a copilului stabilita de Guvern. Deputaţii UDMR susţin că exista ”o mare problema, pentru ca una s-a decis in Coalitie, si alta s-a stabilit in sedinta de guvern’, conform unor surse.

Kelemen Hunor, presedintele executiv al UDMR, declara luni, la finalul discutiilor purtate de cativa ministri ai Cabinetului Boc cu grupul parlamentarilor UDMR, ca formatiunea sa doreste mentinerea perioadei de doi ani pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului si nu va accepta ca noul act normativ care va fi adoptat de Guvern sa afecteze mamele aflate deja in concediu maternal.

Prim-ministrul Emil Boc a anuntat luni seara masurile adoptate de Guvern in privinta indemnizatiilor de crestere a copiilor: „Pentru cei care au indemnizatia pentru copil in derulare durata concediului ramane de 2 ani iar valoarea ramane aceeasi: minim 600, maxim 3400. Astfel niciun beneficiar actual nu va fi afectat”, a subliniat Boc. In schimb, de la anul viitor durata concediului va fi de un an, valoarea indemnizatiei ramane aceeasi, dar se adauga o prima de reintoarcere la munca in valoare de 500 lei pe luna. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.