Acasă Uncategorized Bucureşti: Din nou gheaţă pe scena Sălii Palatului

Bucureşti: Din nou gheaţă pe scena Sălii Palatului

DISTRIBUIȚI

96845 – 20122010 – Dupa reprezentatia unica din aprilie cand compania The Saint – Faimosul teatru rusesc The Saint – Petersburg State Ballet on Ice revine la Bucureşti cu o alta poveste superba –  “Spargatorul de nuci”, care se va desfasura pe 21 ianuarie 2011, incepand cu orele 19.00 la Sala Palatului.

Piotr Ilici Ceaikovsky – poate cel mai rezonat nume cand vine vorba despre muzica care insoteste spectacole de balet, este bineinteles cel “vinovat” pentru crearea acestui balet si ridicarea acestuia la rangul de opera de arta. Intr-un mirific avant de inspiraţie a marelui compozitor a fost creata aceasta capodopera, unde dansul si simfonia se intregesc intr-un mod fericit. Specificul novator al baletului consta in aranjamentul simfonic al muzicii, ce ilustreaza intr-o manieră reuşita imaginile actiunii scenice.

Un spectacol potrivit pentru toate varstele care va oferi o experienta unica prin complexitatea si coloritul costumelor, excelenta dansului si prin atmosfera magnifica pe care o creaza muzica unicului Piotr Ilici Ceaikovsky. Scena Salii Palatului va fi imbracata in tone de gheata, care vor permite desfasurarea inedita a dansurilor uimitoare ale balerinilor.

In ultimii cinci ani aceasta productie a fost interpretata cu succes pe cele mai renumite scene din  SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare data feeria unica generata de dansul pe gheata a celor mai experimentati patinatori din lume,            

The Saint – Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.

Biletele pentru spectacolul de la Sala Palatului au fost deja puse in vanzare, pretul acestora variand intre 70 si 280 lei, in functie de categoria de loc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.