Acasă Uncategorized Bucureşti: Garda de Mediu nu se bagă pentru că are program doar...

Bucureşti: Garda de Mediu nu se bagă pentru că are program doar până la orele 16.00 şi leafă cu 25% mai mică! – Cel mai eficient angajat al secţiei 18 – robotul telefonic

DISTRIBUIȚI

 – 96964 – 27122010 – După cum se cunoaşte, primarul Sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, a găsit şi în acest an bani pentru a face mult zgomot în Parcul Sebastian, chiar dacă nu a reuşit să plătească lefurile la timp multor angajaţi din subordinea sa, mai ales celor din ADP, cei care s-au ocupat permanent cu betonarea şi stricarea spaţiului verde din zona 13 Septembrie – Sebastian.  Astfel, mulţi locuitori din zona parcului au fost nevoiţi să plece de acasă de Sărbători, pentru a se putea distra cum se cuvine în zilele libere. În Parcul Sebastian, până pe 30 decembrie inclusiv au loc spectacole până la orele 22.00, uneori şi după, cu formaţii de mâna a doua şi de prost gust, cu “probe de sunet” care încep de peste zi. Scena este amplasată la nici 20 de metri de locuinţe,

aşa

Garda de Mediu şi Primăria Capitalei rămân fără reacţie la ilegalităţile aprobate de primarul “care este”.  

 

Reclamaţiile, care curg cu zecile către autorităţi, rămân fără rezultat, pentru că

Silvian Ionescu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu, afirmă că nu are angajaţi care să măsoare nivelul zgomotului, pentru că “angajaţii au program doar până la orele 16.00” şi “cu 25% leafă micşorată”. Garda de Mediu, o instituţie bugetară fără performanţe, se ocupă mai mult de avize şi mai puţin cu rezolvarea unor probleme cu adevărat importante pentru oameni.  

De asemenea, nici la Secţia 18 Poliţie nu există reacţie, pentru că doar robotul telefonic pare a fi la datorie direcţionându-te spre nicăieri, iar agenţii din teren dau bir cu fugiţii să nu se pună rău cu primarul Vanghelie, cel care a autorizat ţigănia din stradă. Nu contează că oamenii legii au o obligaţie faţă de cetăţeni, ci doar faptul că un primar iresponsabil care îşi bate joc de locuitori, este cel care are ultimul cuvânt de spus.

Poliţia Comunitară, nici ea nu există, angajaţii fiind ocupaţi cu dansul din spatele scenei şi cu spartul seminţelor, obiceiuri rămase din perioada în care erau gardieni publici.

Jandarmii păzesc locul cu sfinţenie, să nu cumva să fie deranjaţi artiştii, iar când se apropie vreun locuitor din zonă mai furios din cauza ţigăniei din stradă “îl mprotejează” pe om, ascunzîându-se în spatele geamurilor fumurii ale maşinii.

Nu mai sunaţi la 112. Au alte treburi! – Cei de la “112” au fost cei mai prompţi, reacţionând rapid şi închizând telefonul în nas celor care au îndrăznit să îi deranjeze. Angajaţii de la ADP Sector 5, pe post de organizatori, cei care nu şi-au primit salariile la timp de multă vreme, se aflau la petrecere şi sunt vizibil deranjaţi de “nesimţirea” apelanţilor.

Iris, recital pentru 30 de persoane – Despre demnitatea artiştilor nu sunt prea multe de spus pentru că, nu-I aşa, şi ei trebuie să-şi plătească întreţinerea, iar banii sunt pe primul loc. Un exemplu trist este cel al trupei Iris, care a ajuns să cânte în faţa a maximum 30 de persoane, sigur cu o vastă cultură muzicală şi capacitate de a înţelege mesajele rock concomitant cu spartul seminţelor. Chiar atât de nemâncaţi au ajuns artiştii români încât accept un asemenea compromis? –  www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.