Acasă Uncategorized Bucureşti: Iliescu despre Geoană: „e de un penibil extraordinar

Bucureşti: Iliescu despre Geoană: „e de un penibil extraordinar

DISTRIBUIȚI

96760 – 16122010 – Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat joi conflictul dintre actualul lider al partidului, Victor Ponta, şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Iliescu a fost întrebat cum vede conflictul Ponta-Geoană şi decizia conducerii partidului de a-l suspenda din PSD pe preşedintele Senatului timp de 6 luni. „Nu e aşa o chestie dramatică, sunt uneori fireşti asemenea chestiuni, ele pot fi sigur depăşite prin mai multă înţelepciune din partea lor”, a spus preşedintele de onoare al PSD referindu-se la cei doi social-democraţi, transmite Realitatea Tv.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, Iliescu a afirmat că acesta „e mai impulsiv, mai tânăr, are virtuţi, calităţi, dar şi anumite…”.

„Geoană a greşit foarte mult, a greşit spre finalul campaniei electorale şi în mare măsură pierderea ei i se datorează. Să revii după un an asupra acestei teme în loc să stai cu nasul în pământ de ruşine, că ai compromis un efort al tuturor şi o aşteptare firească şi cu şanse, şi să vii să te prezinţi de un penibil extraordinar e de neînţeles”, a mai spus Iliescu, apreciind că Geoană v-a trage învăţămintele necesare după expirarea celor şase luni. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.