Acasă Uncategorized Bucureşti: Mircea Geoană: Întâlnirea liderilor PSD de la Sinaia este nestatutară

Bucureşti: Mircea Geoană: Întâlnirea liderilor PSD de la Sinaia este nestatutară

DISTRIBUIȚI

96513 – 08122010 – Întâlnirea mai multor lideri ai PSD de la Sinaia este “informală” şi prin urmare, nestatutară, deci nu se poate discuta decât tema pentru care a fost convocată, şi anume strategia formaţiunii, a declarat, miercuri, preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

“Sunt absolut convins că acest partid funcţionează după Statut, deci întâlnirea de la Sinaia este o întâlnire informală, care nu are valoare de şedinţă statutară de Birou Permanent şi este în afara Statutului şi în afara cadrului acestei întâlniri să se discute orice altceva decât subiectul pentru care a fost convocată. Înţeleg că este vorba de strategia partidului pentru perioada următoare”, a susţinut Geoană, precizând că nu a fost invitat la această întâlnire. “Dacă se va continua cu războaie false şi a căror finalitate nu o înţeleg vom continua să dăm posibilitatea celor care nu ne sunt prieteni, şi inclusiv publicului nostru, care are încredere în PSD să vadă un anumit de război de putere pe care eu nu-l înţeleg şi pe care nu-l încurajez. Sunt absolut convins că luciditatea şi interesul general al partidului vor predomina, vreau să-i spun încă o dată că tot ceea ce am spus cu privire la alegerile de acum un an de zile este perfect adevărat şi sunt chestiuni care sunt probate inclusiv de martori oculari acolo unde a fost cazul”, a adăugat Geoană.

Liderii PSD s-au întâlnit miercuri la prânz, în cadru informal, la Sinaia pentru a discuta strategia pentru perioada următoare, un alt subiect putând fi afirmaţiile recente ale lui Mircea Geoană despre campania din 2009 şi despre Victor Ponta. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.