Acasă Uncategorized Bucureşti: Opoziţia a părăsit şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor

Bucureşti: Opoziţia a părăsit şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor

DISTRIBUIȚI

96466 – 07122010 – Reprezentanţii opoziţiei au părăsit, marţi, şedinţa Camerei Deputaţilor, în semn de protest faţă de faptul că este condusă de Roberta Anastase. Parlamentarii liberali şi social-dememocraţi au precizat că vor participa doar la dezbaterea legilor importante, cum este Legea pensiilor.

Viceliderul grupului PNL Eugen Nicolăescu a arătat că liberalii îşi menţin protestul de a nu participa la lucrările conduse de Roberta Anastase deoarece aceasta se face vinovată de furtul voturilor la Legea pensiilor, dar grupul PNL va veni la şedinţele unde se discută legi importante.

„Ne menţinem poziţia politică şi nu vom participa la lucrările conduse de Roberta Anastase, pentru că ea se face vinovată de furtul voturilor la legea pensiilor. Grupul PNL va participa la lucrări atunci când se vor discuta legi importante, cum este legea pensiilor. În rest, ne menţinem forma de protest. Vom părăsi sala de şedinţe”, a afirmat Nicolăescu, arătând că liberalii se vor întoarce la votul final de la orele 13.00.

După plecarea reprezentanţilor opoziţiei, Roberta Anastase, care conducea şedinţa, a decis dezbaterea proiectului de modificare şi completare a legii profesiei de avocat. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.