Acasă Uncategorized Bucureşti: Pact de necolaborare cu puterea

Bucureşti: Pact de necolaborare cu puterea

DISTRIBUIȚI

96622 – 13122010 – Un pact de necolaborare „sub nicio forma” cu Traian Basescu, cu guvernul Boc si cu PDL, este mandatul pe care l-a primit, luni, conducerea PSD din partea Biroului Permanent National al partidului. „Va cer un mandat pentru ca astazi, la orele 14.30, cu o delegatie din care, alaturi de mine, va face parte secretarul general Liviu Dragnea si presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sa participam la o discutie extrem de serioasa si concreta cu partenerii din opozitie, PNL si PC.

 

 

 

 

 

 Doresc din partea dv. de a propune, in mod clar si asumat, un pact de necolaborare sub nicio forma cu Traian Basescu, cu guvernul Boc si cu PDL si un mandat din partea dv. de a deschide discutii concrete pentru realizarea unei opozitii unite si unei gandiri politice pentru a salva Romania din situatia in care se afla”, a spus Ponta, la inceputul sedintei BPN al PSD.

Propunerea, lansata de presedintele PSD, a primit un vot favorabil din partea colegilor din conducerea formatiunii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.