Acasă Uncategorized Bucureşti: Pom de Crăciun pentru copiii militarilor eroi

Bucureşti: Pom de Crăciun pentru copiii militarilor eroi

DISTRIBUIȚI

96764 – 16122010 – Ministerul Apărării Naţionale a organizat joi, serbarea Pomului de Crăciun oferită copiilor eroilor Armatei României căzuţi la datorie în teatrele de operaţii şi în misiuni pe teritoriul naţional, precum şi copiilor camarazilor răniţi în timpul îndeplinirii unor misiuni în ţară sau în operaţii internaţionale.

La eveniment au participat, alături de familiile invitate, personalităţi militare şi civile din conducerea instituţiei, a direcţiilor centrale şi a categoriilor de forţe, cadre militare active, în rezervă şi în retragere.

Ministrul Gabriel Oprea a mulţumit tuturor pentru prezenţa la sediul Ministerului Apărării Naţionale, în jurul bradului de Crăciun, apreciind că marea familie a Armatei s-a reunit, pentru a aduce copiilor un strop de bucurie. „Este un moment frumos, un moment în care ne bucurăm împreună cu cei cărora le datorăm toată preţuirea, grija şi recunoştinţa noastră. Armata României nu-şi uită cele mai de seamă valori: eroii. Ei sunt un simbol pentru noi, sunt expresia concretă a sistemului de valori care ne reuneşte: Patrie, Onoare, Demnitate”, a spus ministrul în faţa celor prezenţi.

Manifestarea a inclus oferirea de daruri copiilor şi prezentarea unui spectacol artistic susţinut de interpreţi de muzică uşoară şi populară, grupuri de copii şi formaţii ale Ansamblului Artistic al Armatei, Regimentului 30 Gardă, Clubului Copiilor şi Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Sectorul 6 al Capitalei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.