Acasă Uncategorized Bucureşti: Precizări de la ministrul Botiş

Bucureşti: Precizări de la ministrul Botiş

DISTRIBUIȚI

96504 – 08122010 – Ceea ce a fost interpretat ca o anunţare a propriei demisii, a fost de fapt o discuţie tensionată pe care ministrul Muncii, Ioan Botiş, a avut-o, miercuri, la ieşirea de la Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor, cu un subaltern, căruia i-a cerut ca, dacă nu rezolvă o problemă, să vină cu demisia la orele 12.00. Această discuţie a fost interpretată drept o ameninţare a ministrului cu propria demisie, speculaţie alimentată de faptul că în timpul dezbaterilor privind legile cu impact social

 

 

 

 

 şi pe fondul opoziţiei UDMR acesta ar fi invocat posibilitatea demisiei sale.

Ministrul Muncii a fost prezent, miercuri, la Comisia de muncă a Camerei, de unde a ieşit de mai multe ori, în timpul dezbaterilor, vizibil nervos şi vorbind la telefon.

În timp ce deputaţii dezbăteau un proiect de lege iniţiat de Guvern care prevedea ca ajutoarele sociale să nu mai fie acordate de primari, Botiş a ieşit de la lucrări vorbind la telefon şi cerându-i un tabel interlocutorului său.

După ce a revenit în sala de şedinţe a Comisiei, la puţin timp, Botiş a plecat din nou de la şedinţă în timp ce vorbea tot la telefon despre „o demisie”, neînţelegându-se dacă el şi-ar da demisia sau dacă îi cerea acest lucru celui cu care vorbea la telefon.

Unele surse susţin că interlocutorul ministrului Muncii era şeful Agenţiei Naţionale pentru Prestaţii Sociale (ANPS) www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.