Acasă Uncategorized Bucureşti: Spectacol de colinde la Penitenciarul Rahova

Bucureşti: Spectacol de colinde la Penitenciarul Rahova

DISTRIBUIȚI

96585 – 10122010 – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în colaborare cu Fundaţia Motivation România şi Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială  din Penitenciarul Rahova – Bucureşti organizează marţi, 14 decembrie, de la orele 12.00, un spectacol dedicat Sărbătorilor de Iarnă. La evenimentul de la Penitenciarul Rahova vor participa 12 copii şi tinerii aflaţi în grija Fundaţiei Motivation România, angajaţi ai acestei organizaţii, 40 de studenţi ai Universităţii – Bucureşti, Facultatea de Asistenţă Socială, persoane private de libertate, angajaţii din Penitenciarul Bucureşti – Rahova, precum şi solista Claudia Pătrăşcanu.

Organizatorii urmăresc prin acest eveniment să aducă în atenţia publicului persoanele cu nevoi speciale şi să promoveze sentimentul de responsabilitate socială prin acţiuni de voluntariat.

În cadrul spectacolului, copiii şi tinerii aflaţi vor  susţine un program de colinde în comun cu persoanele private  de libertate.

La încheierea spectacolului vor fi oferite cadouri copiilor, atât de către personalul unităţii, cât şi de către persoanele private de libertate, care au confecţionat jucării special pentru această ocazie în cadrul activităţilor de „Terapii creative” care se desfăşoară la clubul central al penitenciarului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.