Acasă Uncategorized Bucureşti: Traian Băsescu atenţionează că “Romania nu mai are femei, are mamici,...

Bucureşti: Traian Băsescu atenţionează că “Romania nu mai are femei, are mamici, nu mai are copii, ci bebelusi”.

DISTRIBUIȚI

96524 – 09122010 – Presedintele Traian Băsescu consideră ca solutia Guvernului privind indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului este buna, pentru ca impaca toate optiunile posibile. El a declarat miercuri seara, la TVR, ca masura stimuleaza intoarcerea in campul muncii a mamei si previne deprofesionalizarea. “Are o varianta dinamica care initial a fost prevazuta de Guvern. Aceasta varianta spune ca daca in primele 12 luni mama decide sa isi reia activitatea mai primeste 500 de lei.

 

 

 

 

 Mi se pare ca este o varianta care stimuleaza intoarcerea in campul muncii a mamei. Previne deprofesionalizarea. Mai e si varianta statica in care spune ca vrea sa stea 24 de luni din start. Cred ca au fost impacate toate optiunile”, a declarat Traian Basescu.

Şeful statului a mai spus ca in ultima vreme “Romania nu mai are femei, are mamici, nu mai are copii, ci bebelusi”.

Potrivit lui Traian Basescu, Guvernul a trebuit sa aleaga o varianta care sa gandeasca reintegrarea in campul muncii a mamei. El a precizat ca, in 2011, cu aceasta solutie pentru mamici se economisesc 100 de milioane de lei, iar in 2012, se vor economisi 500 de milioane de lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.