Acasă Uncategorized Bucureşti: Tramvaiele din Viena vor avea caroseria facută la Uzina RATB

Bucureşti: Tramvaiele din Viena vor avea caroseria facută la Uzina RATB

DISTRIBUIȚI

96685 – 13122010 – Vestitele tramvaie din Viena vor avea caroseria facută la RATB în cadrul uzinei proprii.  La 9 decembrie curent, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, cel mai mare operator de transport public de suprafaţă din ţară, şi Siemens Austria, unul dintre cei mai mari producători şi furnizori de tehnologie în domeniul transporturilor la nivel mondial, au pus bazele unei noi colaborări prin care se doreşte modernizarea parcului industrial, Regia reuşind să se ridice la pretenţiile de calitate cerute de Siemens.

 

 

 

 

 

 

 RATB va produce în uzina proprie module complete de caroserie pentru tramvaiele Siemens. Primul modul va fi livrat în vara anului 2011, părţile convenind asupra extinderii contractului, pe viitor urmând a se furniza un număr de 60. Conducerea RATB  încearcă astfel de colaborări, în condiţiile în care aici işi au locul de muncă circa 1.200 de angajaţi.

Contractul a fost semnat de Adrian Criţ, director general, şi de Andreas Schwendemann, director Divizia Transport Public Siemens. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.