Acasă Uncategorized Bucureşti: Un altfel de balet pe scena Operei Naţionale

Bucureşti: Un altfel de balet pe scena Operei Naţionale

DISTRIBUIȚI

96507 – 08122010 – Compania de balet a Operei Naţionale Bucureşti (ONB) prezintă, pe 12 decembrie a. c., un eveniment extraordinar: „Tango. Radio and Juliet”, spectacol prezentat în premieră naţională, o noutate atât pentru repertoriul teatrului, cât şi pentru întregul peisaj cultural bucureştean. Producţia se adresează unui public divers, de la iubitori ai baletului clasic până la cei care nu au păşit niciodată în sala Operei Naţionale Bucureşti.

Soliştii şi ansamblul de balet al ONB vor da viaţă celor doua lucrări coregrafice de dans modern, creaţii cuprinzând şi elemente de teatru-dans, pe muzica unor compozitori precum Astor Piazzolla, Goran Bregovic sau pe cea a trupei britanice de rock alternativ Radiohead – sonorităţi audiate pentru prima oară în sala Operei Naţionale Bucureşti.

„Tango. Radio and Juliet” este un spectacol în regia şi coregrafia lui Edward Clug, artist de origine română, stabilit în Slovenia, unde conduce compania de balet a Teatrului Naţional din Maribor.

Spectacolul „Tango. Radio and Juliet” va prinde viaţă graţie interpretării soliştilor şi ansamblului de balet a ONB, care vor dovedi cu acest prilej deschiderea spre stiluri variate de dans, care depăşesc limitele baletului clasic. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.