Acasă Uncategorized Bucureşti: Victor Ponta vrea comisie de anchetă pentru Traian Băsescu, Traian Igaş...

Bucureşti: Victor Ponta vrea comisie de anchetă pentru Traian Băsescu, Traian Igaş şi Emil Boc

DISTRIBUIȚI

96747 – 16122010 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că va cere înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru Traian Băsescu, Traian Igaş şi Emil Boc referitoare la Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) şi la aderarea la spaţiul Schengen. Ponta îl acuză pe Traian Băsescu că a cerut senatorilor PDL să blocheze avizarea listei cu noii membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. “Traian Băsescu preferă ca România să rămână în continuare monitorizată prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

 

 

 

 

Traian Băsescu este cel care va trebui să răspundă dacă România va fi cumva considerată în continuare că trebuie monitorizată pe Justiţie şi că nu îndeplineşte criteriile, cel puţin politice, pentru aderarea la spaţiul Schengen”, a declarat Ponta. El susţine că şeful statului a încercat să blocheze avizarea noilor membri ai CSM doar pentru că printre aceştia sunt judecători şi procurori care nu-i sunt pe plac.

„Dacă Justiţia nu funcţionează, este vina lui Traian Băsescu, care de şase ani conduce ţara, care de şase ani intervine de fiecare dată în sistemul de justiţie, o politizează şi o foloseşte ca armă politică împotriva adversarilor”, a adăugat preşedintele PSD.

Ponta a precizat că PSD va solicita formarea unei comisii de anchetare a lui Traian Băsescu, Emil Boc şi Traian Igaş, „care prin declaraţiile şi faptele iresponsabile” întârzie ridicarea monitorizării pe Justiţie şi aderarea la spaţiul Schengen.

„Traian Băsescu şi PDL reprezintă în acest moment un pericol pentru siguranţa naţională”, a susţinut Victor Ponta. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.