Acasă Uncategorized Bucureşti: “Vine Moşul la Obor” zilnic până pe 24 decembrie

Bucureşti: “Vine Moşul la Obor” zilnic până pe 24 decembrie

DISTRIBUIȚI

96792 – 17122010 – În acest sfârşit de săptămână, la Târgul „Vine Moşul la Obor”, deschis în faţa Primăriei Sectorului 2, bucureştenii sunt invitaţii să asiste la spectacole de colinde, specifice Sărbătorilor de Iarnă, susţinute de copii veniţi din judeţele Maramureş şi Prahova, precum şi de cântăreţi de renume.

        Sâmbătă, 18 decembrie, de la orele 12.00, vor susţine concerte speciale de colinde şi dansuri populare grupul de copii din Botiza, judeţul Maramureş, şi Formaţia Datina din Bucureşti, care va interpreta muzică etno.

       Duminică, 19 decembrie de la orele 12.00, vor avea loc spectacole susţinute de copii de la Casa de Cultură din Câmpina, judeţul Prahova, şi soliştii Ionela Stăncioi, Irinel Popa şi Nicoleta Beca.

       Vizitatorii de toate vârstele au ocazia să  meargă în cele peste 30 de standuri şi căsuţe de lemn amplasate în Parcul Obor, unde se comercializează dulciuri, cozonaci, cărţi, tablouri, muzică, bijuterii, design vestimentar, diverse cadouri specifice Crăciunului şi multe alte produse.

Târgul este deschis zilnic, între orele 10.00 – 20.00, până pe data de 24 decembrie a.c. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.