Acasă Uncategorized Covasna: Traian Băsescu: „Am crezut că putem trăi cu bani mai mulţi...

Covasna: Traian Băsescu: „Am crezut că putem trăi cu bani mai mulţi decât producem şi acest lucru se răzbună acum pe toată Europa”

DISTRIBUIȚI

96595 – 10122010 – Preşedintele României îi contrazice pe cei care spun că Guvernul a întârziat măsurile pe care ar fi trebuit să le ia în 2009. În opinia şefului statului, se va constata că România a fost printre primele state care a început să ia măsurile care trebuiau luate, cele de restabilire a echilibrelor bugetare şi cele de restabilirea a echilibrelor macroeconomice.Conform lui Traian Băsescu, nimeni nu a estimat şi că în 2011 Europa va fi în continuare în criză, nimeni nu vedea acest lucru.

 

 

 

 

„Am crezut prea mult în faptul că putem trăi cu bani mai mulţi decât producem şi acest lucru se răzbună acum pe toată Europa”, a spus Traian Băsescu, prezent vineri la Covasna, la cel de-al treilea Congres al Mişcării Creştin-Democrate Maghiare din România.

Traian Băsescu a spus că acum toate guvernele anunţă măsuri de austeritarte, inclusiv cele care nu împrumută bani de la FMI, ci de pe piaţă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.