Acasă Uncategorized Încet, incet, ”autostrăzile zburătoare” ale lui Oprescu încep să prindă contur

Încet, incet, ”autostrăzile zburătoare” ale lui Oprescu încep să prindă contur

DISTRIBUIȚI

96376 – 03122010 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrările la noul pod peste râul Dâmboviţa, dintre strada Piatra Craiului şi Şoseaua Virtuţii, parte din proiectul de construcţie a 12 kilometri de drum, respectiv Splaiul Independenţei – Autostrada Bucureşti-Piteşti. Primarul general a ingropat la baza podului mesajul său legat de această lucrare. Podul va ajuta la fluidizarea traficului rutier în Capitală pe distanţa est-vest. Primarul general a spus că podul, în lungime de 253 metri, va fi terminat la sfârşitul lunii mai 2012.

Primul punct important al proiectul este nodul Virtuţii, urmat de cel de la Uverturii, nodul de la Şoseaua de centură şi descărcarea în Autostrada A1 la kilometrul 13.

Fluxul principal de circulaţie la terminarea proiectului va fi în totalitate pe teritoriul Bucureştiului, cu câte două benzi pe sens de mare viteză, urmând ca tronsoanele din Chiajna să vizeze numai traficul din zona limitrofă. Proiectul în valoare de 580 milioane lei se va desfăşura în trei etape, respectiv podul, legătura până în Şoseaua de centură şi cea de la Autostrada Bucureşti-Piteşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.