Acasă Uncategorized Neamț: Brusc, Șoric s-a îmbolnăvit în ziua în care trebuia să fie...

Neamț: Brusc, Șoric s-a îmbolnăvit în ziua în care trebuia să fie audiat la București

DISTRIBUIȚI

96384 – 03122010 – Comisarul Aurelian Soric, fostul șef al IJP Neamț, nu s-a prezentat  în fața Consiliului Superior de Disciplină din IGPR pentru că este in concediu medical pana luni. Șoric a anunțat joi că are reumatism și probleme cu spatele.Fostul șef al IJP Neamţ va reveni la muncă luni, iar audierea de la București va fi reprogramată. Cercetarea va continua, chiar dacă temporar, Șoric este n concediu medical.

Actualul şef al Poliţiei Neamţ nu a terminat activitatea de evaluare a activităţii principalelor servicii ale Inspectoratului, care au fost nominalizate în raportul corpului de control al MAI.

Comisarul Aurelian Şoric este judecat de Consiliul Superior de Disciplină din IGPR, la solicitarea ministrului Internelor, pentru afirmaţiile şi comportamentul avute în urma asasinatului din 14 noiembrie şi pentru modul în care a condus IPJ Neamţ. De asemenea, atât comisarul Şoric, dar şi adjuncţii săi şi alţi ofiţeri cu funcţii de conducere de la IPJ Neamţ, sunt cercetaţi disciplinar pentru neregulile găsite în urma verificărilor Corpului de Control, printre care interesul scăzut pentru anchetarea celor trei grupări infracţionale din judeţ. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.