Acasă Uncategorized Otopeni, Ilfov: Cristache Rădulescu, încă un mandat la preşedinţia PDL Ilf

Otopeni, Ilfov: Cristache Rădulescu, încă un mandat la preşedinţia PDL Ilf

DISTRIBUIȚI

96610 – 12122010 – Aşa cum era de aşteptat, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Cristache Radulescu, a fost reales, sambata, 11 decembrie, cu unanimitate de voturi (422 pentru) la conducerea PDL Ilfov. La evenimentul desfăşurat la Otopeni, la care au fost prezenti Emil Boc, presedinte al PDL, si ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, presedinte al PDL Bucuresti, au mai fost alesi doi prim-vicepresedinti – deputatii Marin Mircea si Mihaela Sandru – un secretar general – Nicolae Cizmaru – si zece vicepresedinti. PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps, oprind consecinţele măsurilor luate de cabinetul condus, până în 2008, de Călin Popescu – Tăriceanu, a declarat preşedintele Emil Boc. Prezentă la reuniunea PDL Ilfov,

 

 

 

 

Elena Udrea a declarat că organizaţiile de Bucureşti şi de Ilfov trebuie să meargă împreună, subliniind că PDL guvernează aşa cum niciun partid nu a făcut-o până acum. Ministrul Dezvoltării a ţinut să felicite organizaţia de Ilfov pentru rezultatele de la alegeri, apreciind că PDL Ilfov este “o organizaţie model”.

Udrea a precizat că există multe proiecte susţinute pentru judeţul Ilfov. Printre aceatea, ea a menţionat construirea a cinci poduri peste linia de centură a Capitalei, menite să elimine cozile existente în prezent la trecerea peste şosea sau calea ferată.

Despre opoziţie, Udrea a spus, ironic, că “nu ne încurcă”. “Avem o batalie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD si PNL ne incurca. Ele sunt de ignorat – doua partide fara proiecte, fara solutii, doua partide care se cearta incontinuu intre ele, dar sa le tina Domnul asa. Nu PSD si PNL fac opozitie PDL, ci cele doua televiziuni. De aceea cred ca e foarte important ca ceea ce facem noi sa se stie, cate lucruri bune face acest guvern si cate lucruri bune face acest partid prin toti cei care il reprezinta si in teritoriu. Este pacat de aceasta munca daca nu suntem in stare sa le spunem romanilor ca pentru prima data exista o guvernare care face ceea ce trebuie”, a spus Udrea, in cadrul sedintei Consiliului National de Coordonare al PDL Ilfov.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a împiedicat, în sala în care au avut loc alegerile PDL Ilfov şi a fost la un pas să cadă. Amuzată de întâmplare, ea a fost ajutată să meargă mai departe de Cristache Rădulescu. Asta pentru că în urmă cu o săptămână, Udrea a declarat, la Congresul PDL Cluj, că “nu contează cât de lung ai tocul, important e cât de mult munceşti“. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.