Acasă Uncategorized Timişoara: Udrea: 2009-2010, primii ani cu investiţii în turism

Timişoara: Udrea: 2009-2010, primii ani cu investiţii în turism

DISTRIBUIȚI

96591 – 10122010 – Ministrul Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, sustine ca 2009 si 2010 au fost primii ani in care Guvernul a alocat bani de la buget pentru dezvoltarea infrastructurii turistice, ea afirmand ca pana la sfarsitul anului vor fi inaugurate trei partii de schi si o statiune balneara, transmite Bloombiz.

Udrea a mers, vineri, la Timisoara, pentru a semna un contract pentru restaurarea Castelului Huniade din municipiu, in valoare de 52,5 milioane de lei, din care 33,7 milioane de lei provin din fonduri europene nerambursabile.

„In 2009-2010, am investit din bugetul de stat suficient de mult incat sa ne putem mandri cu prima situatie in care Guvernul aloca bani de la buget pentru dezvoltarea infrastructurii. Vom inaugura trei partii de schi si o statiune balneara pana la sfarsitul acestui an. De aceea fondurile europene sunt binevenite, deoarece vin in completarea resurselor bugetare”, a afirmat Udrea.

Ea a spus ca, la finalul proiectului de restaurare, Castelul Huniade din Timisoara va atrage turisti si se vor crea noi locuri de munca.

Proiectul se va derula pe o perioada de 48 de luni, la final cladirea urmand sa gazduiasca Muzeul Banatului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.