Acasă Uncategorized Bucuresti: Ioan Niculae, vinde rusilor

Bucuresti: Ioan Niculae, vinde rusilor

DISTRIBUIȚI

97212 – 06012011 – Omul de afaceri Ioan Niculae negociază cu ruşii vânzarea combinatelor chimice Interagro! El spune că este constrâns să renunţe la afacerile cu îngrăşăminte chimice din cauza creşterii costurilor de producţie, cauzată de preţul mare al gazelor.

Proprietarul grupului Interagro, omul de afaceri Ioan Niculae, spune că există interes din partea investitorilor pentru combinatele sale şi că în acest moment se află în „negocieri” cu un mare concern din Rusia. ”M-a învins Guvernul.  Nu ajută deloc industriaşii români. Voi rămâne, probabil, cu o singură fabrică. Suntem la faza în care facem schimb de documente. Partenerii doresc să mute cu totul în Rusia două dintre fabrici. Vorbim de sute de milioane de euro, dar nu pot da mai multe detalii până când nu vom realiza tranzacţiile”, a spus Niculae pentru Money.ro.

„În fiecare lună a venit cineva din Rusia, din America, fonduri de investiţii şi alte companii. E greu să vinzi în perioada în care nu funcţionezi. Trebuie să vinzi atunci când ai avânt. Există interes din partea unor companii ruseşti”, a declarat Ioan Niculae la The Money Channel.

Ioan Niculae, nemulţumit de costurile ridicate de producţie, a notificat guvernul de trimiterea în şomaj a 500 de persoane de la Nitroporos Făgăraş. Concedierile fac parte din planul de închidere a tuturor combinatelor pe care le deţine, în urma cărora aproape 5.700 de persoane vor fi trimise în şomaj. –  www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.