Acasă Uncategorized Bucureşti: Bani grei pe servicii de consultanţă pentru realizarea Magistralei 7 de...

Bucureşti: Bani grei pe servicii de consultanţă pentru realizarea Magistralei 7 de metrou

DISTRIBUIȚI

97905 – 28012011- Metrorex va organiza o licitatie deschisa pentru achizitionarea de servicii de proiectare, asistenta si consultanta tehnica pentru pregatirea si derularea atribuirii contractului de parteneriat public-privat a proiectului Magistrala 7 Bragadiru-Voluntari. Linia de metrou care urmeaza a se realiza va asigura legatura, pe directia sud vest – nord est a zonei centrale a Capitalei cu cartierele Alexandriei-Rahova si Obor-Colentina.

Valoarea estimata a contractului de servicii este de 51.600.000 lei, fara TVA, finantarea urmand a fi asigurata din cheltuieli de capital.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 24 martie a. c., iar durata este de 36 luni incepand din momentul atribuirii contractului.

Obiectivul contractului este acela de a furniza beneficiarului solutia optima pentru realizarea in parteneriat public-privat a noii linii de metrou.

Lungimea viitoarei linii de metrou este de circa 25 km si va avea 30 de statii si un depou. Metrorex stimeaza ca documentatia si indicatorii tehnico-economici ai investitiei va fi elaborata intr-un interval de circa 9 luni, iar durata propusa pentru realizarea lucrarilor si punerea in functiune cu calatori a noii linii de metrou va fi de aproximativ 7-8 ani. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.