Acasă Uncategorized Bucureşti: Haine militare pentru locuitorii Sectorului 2 oferite din nou de generalul...

Bucureşti: Haine militare pentru locuitorii Sectorului 2 oferite din nou de generalul Onţanu

DISTRIBUIȚI

97328 – 11012011 – Primarul Neculai Ontanu, general în rezervă, un apropiat al ministrului Apărării, colegul său de partid Gabriel Oprea, va continua miercuri 12 ianuarie a.c. de la orele 11.00 acţiunea de-a oferi gratuit efecte militare pentru bucureştenii de toate vârstele la sediul Centrului Administrativ al Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13. Cu aceasta ocazie cetăţenii cu venituri mici de pe raza sectorului sau cei care doresc să-şi aducă aminte de perioada stagiului militar pot să-si procure efecte militare cum ar f: pulovere, cămăşi, veste, vestoane, lenjerie, bonete, centuri, saci merinde, foi de cort etc.

În conformitate cu prevederile art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 809/1994  modificată cu HG nr.1.022 din 28.08.2003, Primăria Sectorului 2 a solicitat Ministerului Apărării Naţionale transmiterea fără plată a unor articole de echipament excedentare sau care au devenit atipice, pentru a fi distribuite persoanelor defavorizate sau fără adăpost. Bunurile sunt noi şi au fost depozitate în condiţii corespunzătoare care le-a asigurat conservarea.

În anul 2010 Armata a mai repartizat, în baza prevederilor legale amintite şi a solicitărilor autorităţilor publice, peste 700.000 articole de echipament atipic, către 130 de primarii din toată ţara, necesare persoanelor defavorizate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.