Acasă Uncategorized Bucureşti: Piaţa Progresul mutată într-o clădire ultramodernă

Bucureşti: Piaţa Progresul mutată într-o clădire ultramodernă

DISTRIBUIȚI

97119 – 04012011 –  Noua clădire a Pieţei Progresul din Sectorul 4 va fi inaugurată pe 5 ianuarie a. c. Aceasta a fost construită din temelii şi este situată vis-a-vis de vechea clădire a pieţei. Aşa cum a promis la inaugurarea lucrărilor, în iunie 2010, primarul Cristian Popescu – Piedone a solicitat finalizarea acestora în cel mai scurt timp posibil, astfel încât cetăţenii îşi pot face acum cumpărăturile într-un complex agro – alimentar modern, conform standardelor europene care impun practicarea unui comerţ civilizat.

            Noua piaţă are o suprafaţă de 1.600 m², un regim de înălţime P+1, incluzând spaţii de vânzare şi tarabe de fructe şi legume. În planul dotărilor, beneficiază de instalaţii de climatizare, reţea de apă şi canalizare, două centrale termice, sistem de alarmă şi anti – incendiu, grupuri sanitare, iluminatul fiind asigurat cu lămpi tip neon.

La parterul clădirii au fost amenajate spaţii în care se comercializează  produse alimentare, precum mezeluri şi brânzeturi, dar şi 120 de tarabe pentru fructe şi legume, la etaj găsindu-se spaţii cu produse nealimentare, precum confecţii, textile, încălţăminte şi articole de uz casnic.

         În perioada imediat următoare, în momentul în care vremea va permite, Direcţia de Administrare a Pieţelor Sector 4 va amenaja şi o parcare de 50 de locuri. De asemenea, şi clădirea în care a funcţionat până în prezent piaţa va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare.

           Valoarea totală a investiţiei pentru construirea noii pieţe este de 2,94 milioane de lei, fără TVA, sumă care nu grevează bugetul local deoarece provine din fondurile proprii ale Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, realizate prin încasarea taxelor specifice activităţilor desfăşurate, susţin reprezentanţii primăriei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.