Acasă Uncategorized Bucureşti: Sergentul Daniel Porumb continuă procedurile de recuperare la Spitalul Militar Central

Bucureşti: Sergentul Daniel Porumb continuă procedurile de recuperare la Spitalul Militar Central

DISTRIBUIȚI

97117 – 04012011 –  Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea l-a vizitat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, pe sergentul (r.) Daniel Porumb, întors  recent din Republica Populară Chineză.

În perioada 1 noiembrie 2010 – 2 ianuarie 2011, sergentul (r.) Porumb a beneficiat de un tratament de specialitate cu celule stem la Institutul Medical Neurologic „Hongtianji” din Beijing, ca urmare a demersurilor întreprinse de ministrul Oprea.

Ministrul a discutat cu Daniel Porumb şi cu mama acestuia şi l-a felicitat pe Daniel pentru progresele înregistrate de la ultima întâlnire din luna noiembrie a anului trecut, care a avut loc la institutul chinez.

„Te poţi baza în continuare pe tot sprijinul nostru. Vom face tot ceea ce depinde de noi ca tu să beneficiezi de cel mai bun tratament posibil. Ştiu că eşti puternic, ştiu că vei lupta cu toate forţele tale ca să fii mai bine. Eşti un simbol pentru Armata României şi, prin tot ceea ce faci,  un exemplu pentru noi toţi”, i-a spus ministrul sergentului Porumb.

În cadrul Clinicii de recuperare neurologică a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central vor fi continuate procedurile de recuperare, în baza protocolului medical stabilit de Institutul Medical Neurologic „Hongtianji”.

Daniel Porumb, aflat în misiune în Irak cu Batalionul 495 Infanterie, a fost accidentat, în data de 14 aprilie 2007, în urma răsturnării unui transportor amfibiu blindat, lângă Tallil. Porumb a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Landstuhl, al bazei americane Ramstein (Germania). Militarul, în vârstă de 31 de ani, este în continuare imobilizat la pat şi va continua să primească îngrijiri medicale, în cadrul unui program complex de recuperare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.