Acasă Uncategorized Bucureşti: Sorin Oprescu: “Să fie clar pentru toată lumea: pretul gigacaloriei nu...

Bucureşti: Sorin Oprescu: “Să fie clar pentru toată lumea: pretul gigacaloriei nu a crescut”

DISTRIBUIȚI

97673 – 21012011- Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, dă asigurări bucureştenilor că preţul gigacaloriei nu a crescut. “Să fie clar pentru toată lumea: pretul gigacaloriei nu a crescut; asa cum am anuntat pretul este 100 lei plus 24 TVA, printre cele mai mici din tara. Primaria Generala subventioneaza diferenta de pret la gigacalorie de la 100 lei la 300 lei, respectiv 154 e pretul de productie la Elcen si prin distributie creste la 300 la RADET”, a spus, vineri, priimarul general într-o declaraţie de presă. “Facturile la intretinere nu au crescut si nu au motive sa creasca in acest an din cauza gigacaloriei! Fac apel la bucuresteni sa verifice la administratorii de bloc daca nu cumva facturile la intretinere sunt incarcate datorita altor cheltuieli. Pe cei care constata ca facturile de la RADET sunt mai mari ca anul trecut ii rog sa sune la numarul gratuit  0800800882 si sa sesizeze acest lucru Primariei Generale”, a adăugat Sorin Oprescu.

 

 

 

 

 

 

“Noi ne-am achitat ce am promis si sper ca banii vor intra cat mai rapid in conturile RADET pentru ca cei de la Elcen sa nu mai ameninte ca reduc temperatura”, a mai spus primarul general.

Edilul şef al Capitalei a ţinut să sublinieze că există totuşi o problemă legată de preţul gigacaloriei, care însă nu ţine de administraţia municipală. “Este adevarat insa ca exista o problema in legatura cu banii pe care Guvernul trebuie sa i plateasca pentru partea lor de contributie. De ani de zile ne confruntam cu acest lucru si cred ca a venit momentul sa lamurim lucrurile. Desi Guvernul ar fi trebuit sa contribuie alaturi de primarie la subventionarea gigacaloriei cu aproximativ 300 milioane anual, pana in prezent contributia de la Guvern nu a fost onorata”, a explicat oprescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.