Acasă Uncategorized Bucureşti: Sorin Oprescu va candida pentru un nou mandat de primar general

Bucureşti: Sorin Oprescu va candida pentru un nou mandat de primar general

DISTRIBUIȚI

97689 – 23012011- Primarul general al Capitalei spune că în vara lui 2012 va concura pentru a-şi păstra scaunul de la Bucureşti încă un mandat. “Da, candidez din nou. Am o ambiţie în mine… Lucrările le-am dat drumul…. Nici nu mi-am pus problema cine sunt contracandidaţii. Sunt multe discuţii. Gata, au spus Chirurgul nu o să se înţeleagă cu Consiliul, se înţele. Profesorul nu o să aibă sprijin politic uite că am mai mult decât atunci când eram într-un partid politic,”, a declarat Sorin Oprescu, la Realitatea TV. Oprescu a mărturisit că ar vrea puteri mai mari ca primar şi că un referendum pe tema primăriilor de sector va fi organizat în două-trei luni: „Nu e nimic, e totul vechi. La vremuri noi, tot noi. Problema este că nu e nevoie să o acapareze politicul. Eu îmi amintesc de anul 2000. Am vorbit despre marele Bucureşti, pentru prima dată. Aici sunt şi puncte bune. Primul argument e nu amestecaţi politicul prea mult aici, băieţi.

 

 

 

 

 

 

 Populaţia trebuie să-şi spună cuvântul. S-a vorbit de buget consolidat la nivelul Primăriei. Sunt de acord, pentru că altfel toţi primarii pun flori. Şi în momentul acesta hotărârile politice excedează administraţia. Aş vrea mai multă putere pentru a hotărî direcţiile strategice de dezvoltare ale sectoarelor. Nu discută nimeni de desfiinţarea primarilor şi a sectoarelor. Ei pot face parte din Consiliu. Nu poate lua nimeni dreptul poporului de a-şi alege primarul. 55 de consilieri plus ăştia şase primari.”

În ceea ce priveşte noul Stadion Naţional, Sorin Oprescu spune că acesta ar trebui să fie gata până în vară. „Aşa cum am promis în martie-iunie aşezăm gazonul, în 9 august joacă România cu Argentina, iar în septembrie vrem să producem un show de impact. Ei eu mă gândesc, tratăm cu U2”, a declarat edilul Capitalei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.