Acasă Uncategorized Bucureşti: SOV, internat din nou în spital. Judecătorul nu crede

Bucureşti: SOV, internat din nou în spital. Judecătorul nu crede

DISTRIBUIȚI

97301 – 10012011 – Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat, din nou, la Spitalul Floreasca din Capitală. Cel puţin asta susţin avocaţii săi, a căror variantă este, însă, pusă la îndoială de către judecătorul de la Tribunalul Bucureşti, unde luni are loc un nou termen în procesul omului de afaceri. Magistratul a decis să sune la spital pentru a verifica veridicitatea informaţiei.

Unul dintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientului său prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” unde i s-a făcut o injecţie şi unde a fost oprit pentru alte investigaţii, transmite Antena 3.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat să se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie susţinut cu acte justificative emise de Spitalul „Floreasca”. Cu toate acestea, magistratul a refuzat un document medical pe care avocaţii au vrut să îl prezinte, pe motiv că nu poate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis.

Judecătorul a decis apoi să telefoneze la Spitalul „Floreasca” pentru a verifica informaţia privind internarea lui Vîntu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.