Acasă Uncategorized Bucureşti: Tichete sociale pentru vârstnicii cu venituri reduse din Sectorul 3

Bucureşti: Tichete sociale pentru vârstnicii cu venituri reduse din Sectorul 3

DISTRIBUIȚI

97779 – 25012011- Primăria Sectorului 3 – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a acordat în ultima perioadă 170 de tichete sociale, în valoare de 15.300 lei, persoanelor vârstnice cu venituri reduse.

         Prestaţiile financiare sub forma tichetelor sociale au ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice şi a persoanelor cu venituri reduse în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii, precum şi prevenirii marginalizării sociale a acestora.

         Acestea se acordă în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 41/200, privind necesitatea aprobării metodologiei de acordare a unor prestaţii financiare sub formă de “tichete sociale”, persoanelor  vârstnice aflate în situaţia de pierdere totală sau parţială a autonomiei.

   Tichetele sociale sunt acordate în baza evaluării sociale şi medicale a persoanelor din sectorul 3 aflate în dificultate.

   Pentru persoanele vârstnice deplasabile, distribuirea tichetelor sociale se face în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice „Stejarul”, de luni până joi între orele 09.00- 15.30 şi vineri între orele 10.00- 13.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.