Acasă Uncategorized Constanţa: Covoare de dezinfecţie împotriva febrei aftoase la frontiera cu Bulgaria

Constanţa: Covoare de dezinfecţie împotriva febrei aftoase la frontiera cu Bulgaria

DISTRIBUIȚI

97261 – 09012011 – Pentru a preveni introducerea febrei aftoase pe teritoriul Romaniei, la cele trei puncte de frontiera de pe teritoriul judetului Constanta vor fi instalate covoare de dezinfectie, pentru toate autovehiculele care vin din Bulgaria.

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, in colaborare cu Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera, vor asigura la punctele de frontiera Vama Veche, Negru Voda si Ostrov, covoare de dezinfectie imbibate cu solutie Virocid 5% pentru toate autovehiculele care vor tranzita dinspre Bulgaria. De asemenea, au fost tiparite pliante informative pentru cetatenii din localitatile de pe granita cu Bulgaria – Limanu, Albesti, Negru Voda, Cerchezu, Dumbraveni, Deleni, Dobromir, Baneasa, Lipnita si Ostrov – care vor fi distribuite de primarii si angajatii DSVSA Constanta.

In plus, Directia Silvica si asociatiile de vanatori din judetul Constanta au fost atentionate sa supravegheze cu strictete zonele de frontiera pentru a informa de urgenta autoritatile veterinare cand constata moartea sau imbolnavirea animalelor susceptibile de a fi afectate de aceasta boala virala. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.