Acasă Uncategorized Iasi: Permise de trecere a frontierei si vize, anulate din cauza contrabandei...

Iasi: Permise de trecere a frontierei si vize, anulate din cauza contrabandei cu tigari

DISTRIBUIȚI

97320 – 11012011 – Din cauza ţigărilor de contrabandă descoperite în trenul accelerat Ungheni-Iaşi, poliţia de frontieră a anulat 23 de permise de trecere a frontierei şi 5 vize celor 28 de persoane ascunse şi nedeclarate 17.960 (898 pachete) ţigarete de diverse mărci, de provenienţă moldovenească. Ţigările au fost decoperite ascunse în bagajele personale şi pe corp, în scopul sustragerii de la controlul vamal.

Au mai fost descoperite abandonate în tren 1.740 ţigarete (87 pachete). Persoanele asupra cărora au fost găsite ţigările de contrabandă au fost însoţite la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, unde inspectorii vamali au întocmit Procesele Verbale de Contravenţie şi Adeverinţele de Reţinere a Bunurilor.

 Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a sancţionat fiecare persoană cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei şi a confiscat întreaga cantitate de ţigări. Ţigări de contrabandă au fost depistate şi la punctele de frontieră Oancea şi Albiţa. Peste 6.000 de pachete de ţigări au fost depistate zilele trecute de poliţia de frontieră. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.