Acasă Uncategorized Mioveni: Blocul Naţional Sindical strânge semnături pentru greva generală

Mioveni: Blocul Naţional Sindical strânge semnături pentru greva generală

DISTRIBUIȚI

97771 – 25012011- Blocul Naţional Sindical (BNS) deschide conflictul de interese la nivel naţional şi va începe să strângă semnături pentru grevă generală, a anunţat, marţi, liderul BNS Dumitru Costin, în timpul protestelor organizate la Mioveni de angajaţii Uzinei Dacia.“BNS deschide oficial conflictul de interese la nivel naţional. Apoi, vom începe să strângem semnături pentru greva generală la nivel naţional. Este singura cale pentru a scăpa de nişte oameni care îşi demonstrează răutatea, încrâncenarea faţă de propriul popor şi incapacitatea de a conduce o ţară”, a afirmat Dumitru Costin în faţa miilor de protestatari prezenţi la Mioveni.La rândul său, Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD), i-a îndemnat la solidaritate pe toţi salariaţii din ţară. „Dacă vor intra în vigoare toate modificările din noul Cod al Muncii, în câţiva ani, salariatul din România va deveni sclav.

 

 

 

 

 

 

Noi, azi, aici, am dat un semnal. Dacă toţi salariaţii din România ar înţelege că numai aşa pot să îndepărteze guvernul ar fi bine, dacă nu este treaba României să rămână în genunchi”, a spus Iordache.

Mitingul organizat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni s-a încheiat după aproximativ două ore fără să fie înregistrate incidente. Sindicaliştii au încheiat acţiunea de protest dansând Hora Unirii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.