Acasă Uncategorized Prahova: Liceenii răniți în explozia de la Ploiești nu rămân în spital

Prahova: Liceenii răniți în explozia de la Ploiești nu rămân în spital

DISTRIBUIȚI

97330 – 11012011 – Cei cinci liceeni care au fost răniți în această dimineață în explozia de la Liceul Auto din Ploiești nu rămân în spital. Elevii au fost consultaţi la Spitalul Judeţean şi că s-a constatat că starea acestora este bună, nefiind necesară internarea lor. Explozia s-a produs în pauza dintre primele două ore de curs, când, din cauză că uşa şi ferestrele clasei fuseseră deschise, focul din sobă s-a stins, iar elevii au încercat să îl reaprindă cu o brichetă.

Borovină a spus că elevii fuseseră instruiţi că nu au voie să aprindă focul în sobele de teracotă cu care se încălzeşte imobilul în care funcţionează liceul, această atribuţie revenind femeilor de serviciu.

Inspectorul şcolar general al judeţului Prahova a mai spus că toate sobele din incinta Liceului Auto sunt verificate în prezent.

În prezent, furnizarea gazului este oprită în şcoală, iar orele au fost întrerupte la clasa în care a avut loc explozia, dar şi la alte două clase învecinate.

Liceul Auto din Ploieşti funcţionează în două imobile, unul dintre ele fiind foarte vechi, iar în acea clădire încălzirea se face exclusiv cu sobe alimentate cu gaz. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.