Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta spune că este șantajat de Sorin Blejnar

Bucuresti: Victor Ponta spune că este șantajat de Sorin Blejnar

DISTRIBUIȚI

98723 – 25022011Într-o postare pe blogul personal, președintele PSD Victor Ponta dă de înțeles că în urma unor afirmații făcute la televiziune a fost amenințat cu publicarea unor materiale compromițătoare din perioada în care a lucrat ca procuror. ”O cunoștință a ținut să ajungă la mine să-mi transmită prietenește un mesaj de la marele și puternicul Domn Sorin Blejnar – că să fiu mai atent ce spun pe la TV că are el niste documente despre mine și că s-ar putea să le dea pe la presă dacă nu mă potolesc”, scrie Ponta, atrăgând în acest fel atenția asupra unui posibil șantaj venit din partea șefului ANAF, Sorin Blejnar. 

Liderul social-democraților mai scrie că anterior fusese prevenit de ziariști și de alți prieteni ”că șantajul și banii sunt armele cel mai des folosite de Blejnar”. De asemenea, Ponta îl îndeamnă pe Sorin Blejnar ”să le dea cât mai repede la cine vrea documentele”

 

 

 

 

 și mai scrie ca ”nu va trece o zi fără să pomenesc de el ca fiind cheia acestui uriaș scandal de corupție”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.