Acasă Uncategorized Bucureşti: Angajaţii din transporturile aeriene dobândesc noi comptenţe profesionale cu bani europeni

Bucureşti: Angajaţii din transporturile aeriene dobândesc noi comptenţe profesionale cu bani europeni

DISTRIBUIȚI

98707 – 24022011Asociatia Aeroporturilor din Romania (AAR), in parteneriat cu Siveco Romania, implementeaza incepand cu data de 3 ianuarie 2011, proiectul strategic „Formare profesionala in transportul aerian: securitatea in munca si protectia mediului in utilizarea tehnologiilor moderne” – POSDRU/81/3.2/S/59569.

Proiectul se va derula pe o perioada de 24 de luni si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3: Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, Domeniul Major de Interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea adaptabilitatii angajatilor din domeniul transportului aerian si asigurarea calitatii proceselor si serviciilor de transport aerian prin furnizare de formare profesionala de calitate, bazata pe metode interactive si tehnologie moderna.

Proiectul contribuie la realizarea obiectivului general al POSDRU pentru ca dezvolta, perfectioneaza si certifica abilitati si competente cerute de piata muncii si asigura oportunitati sporite pentru 600 de angajati din transportul aerian. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.