Acasă Uncategorized Bucureşti: Avocatul Victor Anagnoste a decedat

Bucureşti: Avocatul Victor Anagnoste a decedat

DISTRIBUIȚI

98769 – 27022011 – Avocatul Victor Anagnoste, preşedinte de Onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, a decedat la vârsta de 82 de ani.

„Uniunea Naţională a Barourilor din România exprimă profundul regret pentru stingerea din viaţă a celui care a fost distinsul avocat Victor Anagnoste, preşedinte de Onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, un model de probitate morală şi competenţă profesională. După anul 1990, Uniunea Avocaţilor din România a fost organizată prin eforturile deosebite ale primului său preşedinte, avocatul Victor Anagnoste, iar personalitatea sa a fost, este şi va rămâne în panteonul personalităţilor publice care s-au implicat în totalitate în reconstrucţia profesiei de avocat după anul 1989”, se arată în comunicatul Uniunii.

Victor Anagnoste, născut la 21 martie 1928, la Bârlad, a fost senator român în legislatura 1990-1992, ales în municipiul Bucureşti pe listele partidului FSN, dar a demisionat în 1991. El a fost soţul actriţei Gina Patrichi până în martie 1994, când artista a decedat.

Corpul lui Victor Anagnoste va fi depus, luni, 28 februarie, la Palatul Parlamentului, înmormântarea avocatului urmând a avea loc în 1 martie, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.