Acasă Uncategorized Bucureşti: Blejnar nu vrea “sub nicio formă” să renunţe la şefia ANAF

Bucureşti: Blejnar nu vrea “sub nicio formă” să renunţe la şefia ANAF

DISTRIBUIȚI

98783 – 28022011 – Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, luni, că nu intenţionează să se retragă din funcţie. El susţine că nu se gândeşte „sub nicio formă” să renunţe la conducerea Fiscului, din moment ce a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei.Blejnar a declarat, potrivit Antena 3, că presiunea mediatică la care este supus are rădăcini politice şi, din punct de vedere al performanţei profesionale și că nu există motive să renunţe la preşedinţia ANAF. „Presiunea mediatică are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc”.

 

 

 

 

 

 

 

Preşedintele ANAF a fost prezent la guvern în această dimineaţă, unde, susţine acesta, s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Mai mulţi politicieni din Opoziţie, precum şi foşti sau actuali angajaţi ai vămilor, l-au acuzat pe Sorin Blejnar că ar fi „regina” pe tabla de şah a corupţiei din vămi.

Andreea Paul-Vass, consilierul de stat al premierului a declara, într-o emisiune televizată, duminică seara, că Sorin Blejnar este verificat de Corpul de Control al primului ministru. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.